Vi blev taget rigtig godt imod

Af Majken og David Kousholt

majken david hjemSå er vi vendt hjem fra vores tur til Tanzania. Vi er allerede kommet ind i en hverdag igen. Man omstiller sig hurtigt til kulde, arbejde og de i-landsproblemer, vi tumler med her i Danmark.
Vi tog afsted for at opleve en anden kultur og få vores liv sat i perspektiv. Det har turen opfyldt til fulde.
Man må sige, at vi fik oplevet en anden kultur. Hvilket i stor grad skyldes, at vi boede ude, hvor kragerne vender, men også at vi boede det samme sted i 3 mdr.
Vi nåede at opleve de smilende og gæstfrie afrikanere, men vi oplevede også, hvad der gemte sig bag smilet og de problematikker, de oplever i deres liv. Den ander-ledes kultur blev vores hverdag.
Vores liv er også blevet sat i perspektiv. Vi er blevet endnu mere glade og taknemmelige for vores liv og hverdag.
En af vores bedste oplevelser dernede var besøget i Kasheshe. Vi blev taget rigtig godt imod af dejlige mennesker, og vi kunne mærke, at de sætter stor pris på venskabsforbindelsen.
Vi så alt det arbejde og alle de projekter, de har gang i, og hvor
meningsfuld vores støtte er. Vi er stolte og glade for vores kirke, som har øje for andre i verden.