Nørklerne

noerklere udstiller
Nørklegruppen, som startede i august 2014, kører godt. Vi arbejder ud fra opskrifter, som er udarbejdet af Røde Kors i samråd med modtagerlandene. Det er hovedsageligt børnetøj, der bliver produceret. Alt færdigt materiale sendes til Kliplev, som er modtagestation for alle forsendelser i hele landet. Det er en rigtig god fornemmelse at være medvirkende til at få noget både pænt og brugbart ud af ting, som måske ellers bare var blevet kasseret. Der er hårdt brug for det mange steder i verden. Hvis der er nogen, der har garn liggende, som de ikke bruger, er vi glade modtagere. Vi er 14 deltagere, der mødes til meget hyggeligt samvær i Arken torsdage i ulige uger fra kl. 15 - 17 og der er plads til mange flere. Er der nogen, som gerne vil være med til at støtte det gode formål og har svært ved rent fysisk at komme af sted, kan vi sagtens bringe garn og opskrifter ud. Læs mere om Nørklerne på Røde Kors' hjemmeside.