top2

Forældre til en konfirmand

Tillykke!

Hvis du er forældre til en konfirmand, så er du i en spændende - men også udfordrende - livsfase.
Dit barn er på vej til en ny selvstændighed. Han eller hun er i færd med at danne sine egne livsholdninger. Men samtidig har de unge også brug for en solid mur at spille bold op ad. Forældrene er vigtige i den sammenhæng. Men det er også godt for den unge at være i samtale med andre voksne og ikke mindst andre jævnaldrende. Konfirmandforberedelsen er et godt forum, hvor holdninger kan prøves af, og de store tanker om livet kan vendes og drejes.

Som forældre til en konfirmand i Rødding, Løvel, Pederstrup pastorat er du altid mere end velkommen til at kontakte præsten, hvis der er ting, som du gerne vil snakke om. 

Der er regler for konfirmandforberedelsen

I september 2014 kom der en ny kongelig anordning for konfirmandforberedelsen. Her kan du se, hvordan rammerne for konfirmandforberedelsen skal være. Du finder anordningen her.

Bliv klogere på de unge

Center for Ungdomsstudier har for Folkekirkens Konfirmandcenter udarbejdet en rapport om, hvad de unge er optaget af, når det gælder tro, konfirmation, venner og forældre. Rapporten er spændende læsning. Du kan finde den her