Tilmelding til konfirmandforberedelse

Alle, der går i 7. klasse på Sødalskolen, har fået et brev med orientering om opstart af konfirmanforberedelse. Andre, som måtte være interesseret i at følge konfirmandforberedelsen i Rødding, må selv sørge for at tage kontakt til præsten.

Hvis du vil deltage i konfirmandforberedelsen, kan du tilmelde dig her:   Ja, jeg vil gerne være konfirmand

Tidspunkter for konfirmation

Der er altid stor interesse for at kende konfirmationsdatoerne flere år ud i fremtiden. Der er heldigvis et system, som gør det muligt at regne sig frem til tidspunktet for den store dag.
For Rødding og Løvel kirker gælder det, at sidste søndag i april og første søndag i maj er konfirmationsdage.
I lige årtal er der konfirmation i Løvel sidste søndag i april og i Rødding første søndag i maj.
I ulige årstal er det modsat.
I Pederstrup kirke er der altid konfirmation lørdagen før sidste søndag i april.

I foråret 2018 er der altså konfirmation i

• Pederstrup lørdag den 28. april
  • Løvel kirke søndag den 29. april
  • Rødding kirke søndag den 6. maj.