Børneklubbens program

Forår 2018

Download børneklubbens program for foråret 2018

Foråret kommer til at handle om to helte, som vi kan læse om i bibelen, nemlig Abraham og David.
Vi skal høre om, hvordan de troede på Gud.

Fredag d. 19. januar: Guds løfte til Abraham og rejsen
Fredag d. 2. februar: Abrahams sønner - Ismael og Isak (Vi er hos Charlotte, Meldgårdsvej 141)
Fredag d. 2. marts: Abraham tigger Gud - Sodoma og Gomora

DER ER DÅBSTRÆF I KIRKEN D. 11. MARTS KL 10.30. DET ER EN GUDSTJENESTE FOR BØRN.

Fredag d. 16. marts: Gud prøver Abraham (Vi er hos Merete og Martin, Gøgeurtvej 7)
Fredag d. 13. april: Jesus flyver op i himlen. Vi forbereder os til børnegudstjenesten…

TORSDAG D 10. MAJ BØRNEGUDSTJENESTE I KIRKEN KL. 10.30
DET ER FOR HELE FAMILIEN. EFTER GUDSTJENESTEN ER DER NOGET AT SPISE I ARKEN. VI LAVER NOGET SJOVT SAMMEN

Fredag d. 11. maj: David - fra hyrde til konge
Fredag d. 25. maj: David dræber en kæmpe med en slangebøsse
Fredag d. 8. juni: Saul er misundelig på David
Fredag d. 22. juni Venskab - David og Jonatan. Vi har afslutning med bål og lege ved søen.

Vi ønsker jer alle: en god sommerferie og siger tak for dette halvår, håber vi ses igen efter ferie.