Om børneklubben

I børneklubben starter vi hver gang med en sang og en lille forfriskning.
Når der er lidt godt i maverne synger vi sammen og høre en bibelhistorie.
Hver gang er der også en leg, konkurrence eller en kreativ aktivitet.
Vi mødes i Arken onsdage i lige uger kl. 16:00 - 17:00.
Børneklubben er for dig, der er fra 4 år og til og med 8 år.
Vi vil gerne hente dig i SFO eller børnehave og følge dig ned i børneklubben.
Hvis du har brug for at blive hentet, kan du kontakte Merete Hansen på nummeret nedenfor.

Vi er tre voksne med til klub:
Charlotte Steffensen, Tlf. 8661 0324
Martin Hansen, Mobil 5192 5990
Merete Hansen, Mobil 2180 8419

Ny børneklub ved Rødding kirke

borneklub
Den 20. april starter en ny børneklub ved Rødding kirke. Klubben er for børn mellem 4 og 7 år.
Børnene synger, hører bibelhistorier, leger og laver kreative ting. Der er også en lille forfriskning hver gang.
Initiativtager til børneklubben er Merete Hansen, som selv er mor til tre drenge. Meretes mand, Martin, er også med som leder. Det samme er Charlotte L. Steffensen, som mange kender i rollen som kirkesanger i Rødding, Løvel og Pederstrup.
Klubben mødes i Arken onsdage i lige uger. For at gøre det nemt for forældrene vil lederne gerne hente børnene ved børnehaven eller SFO. Så kan forældrene afhente børnene ved Arken kl. 17, når klubben slutter.
Har du spørgsmål, så kontakt Merete Hansen, Gøgeurtvej 7, Rødding, tlf. 21 80 84 19.