Flot fotoudstilling i Arken

fotoudstilling
Karen og Chris Fleng havde i begyndelsen af oktober travlt med at gøre en fotoudstilling klar til ophængning i Arken. Chris er uddannet fotograf og har i hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med fotografering i en eller anden form. I begyndelsen havde han selv kameraet i hånden. Siden blev det til ansættelser i flere af de store fotovirksomheder, bl.a. Kodak, hvor arbejdsopgaverne bestod i effektivisering og kvalitetssikring.

I 2016 flyttede Karen og Chris til Præstevænget i Rødding, og selv om de nu begge er pensionerede, så fylder fotografering stadig en del både til daglig og i ferierne. I forbindelse med fællesspisningerne i Arken har parret to gange vist billeder fra deres ferieture med autocamper i USA.

Chris Fleng siger: Vi blev i foråret spurgt, om det ikke ville være en idé at lave en fotoudstilling i Arken om Rødding by. Vi syntes, det lød spændende. Da vi begyndte at gennemgå vores fotoarkiv, viste det sig hurtigt, at søen var det overordnede tema i vores billedsamling. Derfor blev det til en udstilling om søen og livet omkring den.

Køb et billede og støt venskabsmenigheden

De 19 billeder kan købes og vil blive udleveret, når udstillingen tages ned. Billederne koster 200 kr. pr. stk. Pengene går ubeskåret til Rødding, Løvel og Pederstrups venskabsmenighed i Tanzania.