Nye ansigter i kirkerne

Af Aksel Gaardsted Christiansen, kontaktperson, Pederstrup menighedsråd

Til at varetage organistfunktionen i Rødding, Løvel og Pederstrup kirker har vi valgt at ansætte to organister. En gammel kending og et nyt ansigt. Rent praktisk er det således, at organisterne nu forretter tjeneste ved alle tre kirker på skift.
Her er en kort præsentation af vores to organister:

elin soren
Elin Marie Trankjær,
bosat ved Feldborg, mellem Herning og Holstebro. Elin er uddannet organist med PO eksamen fra Vestervig kirkemusikskole. Elins erfaring kommer fra et tidligere job som organist ved Grove, Simmelkær og Ilskov kirker, hvor Elin har virket gennem 9 år. Elin har samtidig musisk erfaring fra sit job som musiklærer i folkeskolen. Elin ser frem til arbejdet i kirken.

Søren Lind, 41 år, bosat i Viborg. Søren er kendt af de fleste, da Søren siden 2008 har fungeret som organist ved Rødding kirke. Søren har siden sin barndom spillet klaver, men har grundet sit synshandicap, måttet lære at spille efter gehør, uden brug af noder. Inden jobbet ved Rødding kirke har Søren vikarieret ved forskellige kirker i området. Søren sætter stor pris på, at vi i menigheden kommer forbi ham ved orglet og hilser på, da Søren på den måde lærer os at kende på vore stemmer. Søren sætter stor pris på sit job, sit samarbejde med de øvrige medarbejdere i kirkerne, og er glad for at være blevet taget godt imod herude.

Vi byder vore organister velkommen i pastoratet, og ser frem til et godt samarbejde med jer begge, og glæder os til flere musikalske oplevelser sammen med jer.